Ekstraordinært landsmøde: 12. juni 2018 kl. 17-19

Ekstraordinært landsmøde

Tid: 12. juni 2018 kl. 17-19

Sted: Solidaritetshuset

 

Tirsdag den 12. juni kl. 17.00-19.00 afholder Mellemamerika Komitéen ekstraordinært landsmøde i Solidaritetshuset i Griffenfeldsgade 41, 1. sal, 2200 København N.

 

Dagsorden for det ekstraordinære landsmøde

  • Velkommen ved forretningsudvalget
  • Fremlæggelse af årsbudget og regnskab til dato ved forretningsudvalget
  • Fremlæggelse af hvorfor MAK bør hjælpe Fabia med yderligere støtte ved Marie Karkov, Morten Østergaard Christensen og Kristine Clement
  • Afstemning om revideret budget

 

Tilmelding

Alle medlemmer af Mellemamerika Komitéen kan deltage i landsmødet. Af hensyn til indkøb af forplejning bedes I tilmelde jer ved at skrive til forretningsudvalget på makfu@googlegroups.com eller kontakte Amalie fra forretningsudvalget på telefon: 28 19 29 88.

 

Baggrund for det ekstraordinære landsmøde

Vi har valgt at indkalde til et ekstraordinært landsmøde, fordi vi ønsker at vedtage et revideret budget, som inkluderer et tilskud til konfliktfonden på 30.000 kr.

Vi ønsker at kunne bruge konfliktfonden til at støtte den mangeårige koordinator for MAKs og kvindeorganisationen COMUTRAHs projekter i Honduras, Fabia*. Vi har tidligere, i marts, støttet Fabia med 5.000 kr. Der står nu kun 4.500 kr. på konfliktfonden, og vi har ikke inden for det af landsmødet vedtagne budget mulighed for at hjælpe hende med et beløb, der vil være en reel hjælp for hende i hendes nuværende situation.

I starten af februar søgte Fabia søgte sammen med sin datter asyl i Spanien efter at være blevet truet på livet som direkte konsekvens af sit arbejde for vores projekt. Hendes sag bliver behandlet i august. Indtil da har hun og hendes datter ikke lov til at arbejde og har derfor ikke mulighed for selv at dække deres leveomkostninger i Spanien. Derudover er Fabia blevet ramt af alvorlig sygdom og har nu også udgifter til livsvigtig medicin.

*Af hensyn til Fabias sikkerhed nævner vi hende kun ved fornavn.