Kom med på aktivistisk majskole

Hvornår: Fredag den 19. maj til søndag den 21. maj
 

Glæd dig til tre dage med inspirerende internationale oplægsholdere, faglige debatter og aktionstræning. Vi sætter fokus på temaerne: Magtanalyse, feminisme, værktøjer for mobilisering og organisering, samt globale samarbejder for systemforandring.
Målet er, at vi sammen får mulighed for at diskutere konkrete udfordringer og muligheder som vi står overfor i Danmark såvel som globalt. Som deltager får du en række nye redskaber, viden og inspiration til det fortsatte arbejde.  
Det progressive kulturhus Makvärket lægger hus til skolen, og her er dejlige rum både ude og inde. Vi håber på godt vejr, så vi kan lave en masse udendørs workshops.

Deltagelse i skolen koster 100 kr. per dag og er inklusiv lækker økologisk mad, kaffe i spandevis og overnatning i hyggelige sovesale (MAK Støtter deltagelse med et økonomisk tilskud).

Majskolen er et samarbejde mellem Afrika Kontakt, NOAH – Friends of the Earth, Mellemamerika Komitéen og International Forum Sjælland. Læs mere om programmet, tilmelding og oplægsholdere her.