MAK KBH genopstår

MAK KBH genopstår mandag den 28. maj kl. 17-21 i Solidaritetshuset.

Mandag den 28. maj genfødes MAK KBH-møderne. Temaet for vores første møde efter lang tids pause er sammenhold og oprydning på vores dejlige kontor.

Dem, der har lyst til at være med til at se, hvad vi gemmer i krogene, er velkomne fra kl. 17 i Solidaritetshuset, hvor vi spiser lidt snacks, drikker en fyraftensøl og fortæller røverhistorier.

Til mødet kommer vi også til at snakke om, hvad MAK KBH-møderne i fremtiden skal have som funktion samt indeholde. Det er planen at MAK KBH-møderne fremover skal ligge den sidste mandag i måneden, så vi får en dag, vi kalder MAKmandag!

Hvis stemningen er til det, rykker vi efter mødet over til Ølsnedkeren på den anden side af gaden, hvor vi kan tage endnu en fyraftensøl.

Alle er velkomne til at støde til, når det passer. Vi glæder mig til at se så mange som muligt!

Tilmeld dig Facebook-begivenheden her og tjek ud, hvem der ellers kommer til mødet. Bemærk: Du skal være medlem af Mellemamerika Komitéens Facebook-gruppe for at kunne se og tilmelde dig begivenheden.

Er du ikke på Facebook, kan du tilmelde dig mødet ved at skrive til Malene (kommunikationskonsulent) på mail: kommunikation@mellemamerika.dk