MAK på Facebook

Følg MAK på Facebook:

MAKs Facebook-side (for alle, der er interesserede i MAKs arbejde)

MAKs Facebook-gruppe (kun for medlemmer af MAK)

Som et led i MAKs nye kommunikationsstrategi er det nu kun vores kommunikationskonsulent, Malene, der er administrator for MAKs Facebook-side - og ja, du læste rigtigt: "Side". I ental. Hvor vi før havde flere forskellige sider, har vi nu kun én Facebook-side - og dermed kun en indgangsvinkel til MAK for folk "udefra".

Du kan finde MAKs Facebook-side her. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil vi opfordre dig til at synes godt om MAKs Facebook-side. På den måde kan du få endnu flere spændende nyheder fra MAK.

Malene vil meget gerne have et praj, hvis du har en god idé til indhold på Facebook-siden - både hvad angår dine egne aktiviteter for MAK, og hvad angår nyheder fra Mellemamerika. Har du en idé til indhold på Facebook-siden, skal du sende tekst, billede, link, beskrivelse, eller hvad det nu måtte være, til Malene på mail: kommunikation@mellemamerika.dk.

Bemærk: Denne artikel omhandler MAKs side på Facebook. Siden må ikke forveksles med vores MAKs Facebook-gruppe, som du finder her, hvor der fortsat er fri leg for alle medlemmer af gruppen.