Vores arbejde

Hvis du vil i kontakt med os, kan du skrive til vores landssekretær på email info@mellemamerika.dk

Mellemamerika Komitéen støtter aktivt kampen for social retfærdighed, selvbestemmelse og menneskerettigheder. Vi udvikler projekter i Mellemamerika sammen med vores lokale partnere og laver oplysningsarbejde i Danmark.

Projektarbejdet i baggrundsgrupperne udgør sammen med brigaderne rygraden i Mellemamerika Komitéen.

Vi tager udgangspunkt i vores partneres idéer

I projekterne er det vigtigt for os, at vi har et ligeværdigt forhold til vores mellemamerikanske samarbejdspartnere. Vores arbejde skal altid tage udgangspunkt i deres hverdag, behov og idéer og fokusere på at støtte dem i deres kamp for social retfærdighed.

Baggrundsgrupperne består af frivillige, der interesserer sig for solidaritetsarbejde, Mellemamerika og det specifikke tema, som deres gruppe arbejder med.

Vi finansierer projekterne gennem civilsamfundspuljen (CISU) og egne indsamlede midler.

Vi laver oplysningsarbejde i Danmark

Udover projektarbejde i Mellemamerika arbejder vi også med oplysningsarbejde i Danmark. Vi har fx lavet en oplysningskampagne om at danske penge er med til at finansiere skadelig minedrift i Guatemala.

Du kan læse om de forskellige projekter i menuen til venstre. Under ’bliv frivillig’ kan du læse mere om, hvordan du kan blive frivillig i et projekt. Hvis du ikke ved, hvilket projekt der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os, enten direkte til en af baggrundsgrupperne eller til vores landssekretær.