Bliv frivillig i en organisation med højt til loftet

For at blive frivillig i MAK skal du blot have interesse for Mellemamerika, udviklingsarbejde og være medlem af MAK. Du kan blive medlem her

MAK er drevet af frivillige, hvilket betyder, at du kan få stor selvbestemmelse og stor læring i de frivilligt baserede projektgrupper. Du kan få direkte indflydelse på alle faserne i et udviklingsprojekt eller indgå i kampagnearbejde.

Ved at være aktiv i en projektgruppe i MAK kan du få hands-on erfaring inden for udviklingsområdet og du kan få konkret faglig erfaring med projektarbejde, herunder udformning af ansøgninger til donorer, dialog med partnerne i Mellemamerika, samt et godt lokalt kendskab.

Du kan også være med til at udbrede kendskabet til Mellemamerika ved at være med til at arrangere events eller lave kampagner der sætter fokus på forskellige problemstillinger. MAK kan fx findes til Verdensspejl i Aarhus, debatarrangementer i København, og nogle gange holder vi også vores egne minifestivaler. Har du en vild ide, vil vi gerne være med til at føre den ud i livet.

Vi er organiseret i en række baggrundsgrupper, der arbejder med forskellige projekter, kampagner osv. Disse kan du læse mere om under vores arbejde.

Som frivillig vil du desuden blive en del af et stærkt socialt fællesskab. Vi er seriøse omkring vores projekter, men prioriterer også sociale arrangementer, så som julefrokoster og fester i forbindelse med forårsseminar og arbejdsweekender.

Du er altid velkommen som frivillig i Mellemamerika Komiteen. Kontakt os på info@mellemamerika.dk eller aarhus@mellememrika.dk hvis du vil involveres i vores arbejde i henholdsvis København eller Aarhus.