Brigadekoordinering

Vi er pt. 8 Maktivister i gruppen. Vi mødes 1-2 gange om måneden i Solidaritetshuset. Derudover afholder vi informationsmøder for fremtidige frivillige, der vil vide mere om Nicaragua- og Guatemalabrigaden.

Følg med i kommende info-møder her

Vi er en gruppe frivillige, tidligere brigadister og koordinatorer, der planlægger de årlige brigader til Nicaragua og Guatemala.

Vores primære opgave er at ansætte en koordinator og rekruttere brigadister, dvs. deltagere til de to brigader.

At sende unge danskere afsted på brigadeophold sker ikke af sig selv. Hver brigade er sin egen og kræver derfor meget planlægning i samarbejde med koordinator, brigadister og samarbejdspartnere i Mellemamerika. Brigadebaggrundsgruppen har den grundlæggende viden om området og adgang til adskillige kontakter i Mellemamerika gennem Mellemamerika Komiteens projekter. Koordinator og brigadister, som har stor indflydelse på solidaritetsrejsens udformning har dermed et kvalificeret grundlag for valg af samarbejdspartnere, aktiviteter og projekter. Det gælder alt fra højskoleopholdet, rejsen i Nicaragua eller Guatemala og det efterfølgende oplysningsarbejde i Danmark. 

Som maktivist fortsætter den frivillige rejse i baggrundsgruppen. Det er ikke arbejde det hele - Vi mødes jævnligt til fællesspisning, temafester og deler anekdoter fra vores brigadetid.  

 

Læs mere om vores solidaritetsrejser her:

NicaraguabrigadenGuatemalabrigaden & Seniorbrigaden